​បិទ Tag លើ Facebook ការពារ​បែក​ធ្លាយ​រឿង​សម្ងាត់​

តាម​ពិត​ទៅ​អ្នក​អាច​បិទ Tag លើ​ហ្វេសប៊ុក​តែ​ម្ដង ដើម្បី​បិទ Timeline មិន​ឲ្យ​នរណា​ម្នាក់ Tag រូប​ឬ Status ផ្សេងៗ។ ប៉ុន្តែ​បើ​សិន​ពេល​ដើរ​លេង​មិត្តភ័ក្ដិ​ជិតស្និទ្ធ​អ្នក​ថត​រូប​ហើយ Tag ឲ្យ​ដើម្បី​ឲ្យ​ចូល Timeline របស់​អ្នក តើ​ធ្វើ​ម៉េច?

 

ក្នុង​ករណី​ខ្លះ​រូប​ថត​ឬ Status ដែល Tag ចូល Timeline មិន​សូវ​សមរម្យ ហើយ​អ្នក​ចង់​លាក់​វា​មិន​ឲ្យ Friends មួយ​ចំនួន​ឃើញ អាច​ធ្វើ​តាម​វិធី​ខាង​ក្រោម៖

 

 

បញ្ជាក់៖ អាច​ធ្វើ​បាន​លើ​កុំព្យូទ័រ ឯ​សម្រាប់​ទូរសព្ទ​ពុំ​អាច​ធ្វើ​បាន​ទេ។ ពេល​កំណត់​មុខងារ Tag នេះ​លើ​កុំព្យូទ័រ នោះ​វា​នឹង​ជាប់​ដោយ​ស្វ័យ​ប្រវត្តិ​លើ​ទូរសព្ទ ដែល​ប្រើ​គណនី​តែ​មួយ។

 

អាន៖ ដល់ថ្នាក់​ភ្លេច​ទាំង​​លេខ​សម្ងាត់ និង​ អ៊ីមែល​​ Facebook ប្រើ​មុខងារ​​នេះ​

 

អត្ថបទ៖ ប៉ែត ផាន់និត